grace, empower & master

YOUR OWN UNIVERSE

RAJ 108® är ett svenskbaserat företag
Ett unikt livsstilskoncept med produkter som är framtaget utifrån kärlek av dedikerade själar.

På sanskrit betyder RAJ (uttalas “Raash”) och symboliserar den gudomliga själens rike. Nummer 108 har alltid varit ett spirituellt nummer i tusentals år, eftertraktad av många andliga traditioner och har tillskrivits en särskild betydelse i samband med meditation och bön. Det anses vara det mest gynnsamma numret av alla. 1 representerar Alltet. 0 representerar inget, och 8:an representerar människan – bestående av dom 5 elementen – som har sin påverkan av dom 3 stora kosmiska egenskaperna.

Vi tror att varje människa har rätt att utvecklas att leva sin fulla potential på vår jord, omgiven av kärlek, ljus och lycka. Att leva i kärlek, utöva yoga, meditation eller finna andra typer av verktyg för att må bra,  kommer långsamt att börja förändra ens livsstil. När man börjar hitta harmoni leder det till inre frid och balans och en insikt om att miljön som man lever i påverkar en, både internt och externt. Kärlek, skönhet, enkelhet, harmoni i mänskliga relationer och med naturen, är några av de värden som börjar inspirera hur du dekorerar dig själv och ditt hem. Inga mer slösaktiga köp, och istället satsa på att förvärva långvariga, vackra, välgenomtänkta produkter som affirmerar kärlek och omtanke.

Förändra dig själv, och världen runt dig kommer att göra det.

VÅR VISION – ett världsomspännande själfullt levande livsstilsvarumärke

RAJ 108 har visionen om ett nytt andligt internationellt livsstilsvarumärke som passar alla generationer. RAJ 108 ska erbjuda väl genomtänkta och vackra produkter som affirmerar kärlek, omtanke och skönhet, från källor som återspeglar samma medvetande som vi söker. Vi köper framförallt från små tillverkare på platser som Sverige, Indien och Bali och använder och uppmanar till rättvis handel så mycket som möjligt. Att söka en andlig väg ökar. Meditation och yoga har blivit hushållsord. Vare sig det är en liten stad i Sverige till en stor metropol som London, Paris, Beijing, Sao Paulo eller New York City. Klasser av både yoga, meditation och mindfulness lärs ut till vardagliga människor som söker hälsa, balans och inre frid, både privat och i alla typer av företag. Livsstilen förändras och skapar ett behov av att förändra hur vi möter världen och våra dagliga krav, hur vi bemöter våra medmänniskor, hur vi klär oss, äter, inreder våra hem och hur vi mår.

VÅR MISSION – Ett världsvänligt företag för vår kommande generation på jorden

Vi tror att RAJ 108 kan – och bör – ha en positiv inverkan på världen i stort. Att vara en vägvisare för att hitta verktyg och hjälp i livet för unga sökande att hitta ett meningsfullt liv levt utifrån kärlek, gemenskap och omtanke. Vi är engagerade i en större företagstransparens och att vara en kraft för positiv social och miljömässig förändring genom att stödja tonåringar och ungdomar att blomstra och stärka sig själva med självkärlek och hjälpa till att höja deras självkänsla och att ta kärleksfullt hand om varandra genom olika typer av grupper som stöder detta. Vi köper våra produkter från små leverantörer och hjälper dem därmed att bygga upp sina företag. RAJ 108 ämnar att stödja människor och samhällen som lever i missgynnade situationer, behöver arbetsmöjligheter, kunskap och massor av kärlek. Det är vårt uppdrag att vi inspirerar våra kunder och leverantörer att älska och stärka sig själva, att göra gott för sina samhällen – att vara innovatörer, ledare och bidragsgivare till ett inkluderande samhälle och en hälsosam miljö så att alla vi berör kan uthärda och blomstra, som i linje med en andlig relaterad livsstil och medvetenhet.

Vi anställer människor som har en utmaning i att anpassa sig i ett normalt “standardiserat” samhälle. Där olikheter får vara i fokus för att skapa en mångfald och ett inkluderande.  Vårt åtagande är att vad vi än gör, gör vi det med kärlek och förståelse, samt genom att dela ömsesidig kunskap med våra affärsrelationer. Det ger oss möjlighet att betala tillbaka och investera där människor lever i utsatta miljöer. Vi  tror på kärleken som grundfundament i livet och det är det som gör att vi alla är Ett & av samma ursprung.

HANDGJORDA PRODUKTER MED UNIK DESIGN

De flesta av produkterna är vår egen produktion och design, heminredning, accessoarer, smycken, kristaller är unikt framtagna eller handplockade på resor i Indien, Bali och från andra små leverantörer över hela världen. Ex så är våra malas – långa halsband- handknutna med en knut mellan varje pärla och har enligt traditionen 108 pärlor och håller extremt hög kvalitet. Flera av våra armband är handknutna och mycket fint flätade in i minsta detalj. Våra symboler och RAJ 108 hängen och tallrikar är alla gjorda av 100% mässing. Våra guldsmycken, ringar, armband och örhängen är 14-18K guldpläterade på 925 äkta sterlingsilver. Stenarna i våra smycken är ädelstenar och kristaller som bär distinkta egenskaper. Våra ädelstenar är halvädelstenar och våra produkter ska vara tillverkade av naturliga och återvinningsbara material så mycket som bara är möjligt i vår expansion.

RAJ 108 HAR ÅTAGIT SIG ATT …

  • Uppmuntra varje enskild människa att älska och stärka sig själv och människor i sin omgivning, särskilt den yngre generationen.
  • Hjälpa samhällen att blomstra var vi än gör affärer.
  • Så mycket som möjligt utifrån omständigheter erbjuda hög kvalitet, etiskt köpta och ansvarsfullt producerade produkter.
  • Minimera vårt miljöavtryck och inspirera andra att göra detsamma.