bli affiliate & partner

VAR EN DEL I VÅRT UNIVERSUM

Gillar du våra produkter och vill bli en del av oss? Oavsett vilka kanaler du har från sociala medier till hempartyn, vänner eller annat har du möjlighet att tjäna pengar med att enkelt sälja/rekommendera våra produkter via vårt samarbete.
Spelar ingen roll om du ett par vänner bara 100 eller 50.000 följare på Instagram, Facebook, Youtube, spelar ingen roll det viktiga är passionen och att du kan växa med oss.
Vi är lyhörda för er partners om ni har ideér så vi göra bättre saker tillsammans och stärka andra människor på olika sätt i denna värld.

SÅ FUNKAR DET

Steg 1

Först får ni gärna läsa igenom vår samarbetsavtal här (engelska)
Fyll sedan i ansökningsformuäret  nedan, så återkommer vi så snart som möjligt kring din ansökan.

Steg 2

När ni har godkänts får du automatiskt ett mail med länk till din affiliate-dashboard och du kan starta din försäljning.
På din dashboard hittar du din affiliatelänk och grafiskt material att använda för marknadsföring under fliken “Profil”.

Steg 3

Dela din unika affiliate-länk på din webbplats, sociala medier eller andra digitala plattformar för att börja tjäna pengar. Du kontrollerar och ser din egna försäljning via din egna dashboard här på Raj108.se väl inloggad på ditt konto.

Steg 4

Med en cookievaraktighet på 60 dagar, så tjänar du 20-30 % baserat på försäljningsvolymer och får betalt varje månad. Lätt som en plätt!

Fler svar på din frågor hittar på sidan Affliate FAQ, annars kontakta oss.

FYLL I ANSÖKNINGSFORMULÄR